Ova stranica i njen sadržaj formirani su u skladu sa Pravilnikom o web stranicama Hrvatske odvjetničke komore. Namjena ove web stranice je isključivo informativna, ona ne zamjenjuje niti se može smatrati uspostavljanjem odnosa odvjetnik-stranka između korisnika stranice i Odvjetničkog društva Santica & Đapić j.t.d. Također na ovoj stranici ne pružaju se pravni savjeti te se niti jedna objavljena informacija na njoj smije tumačiti kao pravni savjet o bilo kojem pravnom pitanju. Za sve savjete u pogledu pravnih pitanja od njihova interesa korisnici web stranice dužni su i odgovorni kontaktirati te savjet pribaviti od odvjetnika po vlastitom izboru.

Korisnici bilo kakvo svoje djelovanje ili propuštanje ne smiju temeljiti na informacijama koje su sadržane na ovoj stranici, već su pravni i bilo kakva drugi savjet dužni potražiti od odvjetnika po njihovom izboru odnosno odgovarajućih stručnjaka druge specijalnosti.

Odvjetničko društvo Santica & Đapić j.t.d. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji mogu nastati zbog pristupa sadržajima na ovoj web stranici ili zbog oslanjanja na sadržaj iste, te se u skladu s mjerodavnim pravom odriču bilo kakve odgovornosti vezano za radnje ili propuštanja koji bi se navodno temeljili na sadržaju ove stranice.

Copyright © 2019 Santica & Đapić. Sva prava pridržana.